L'estudiantat de la UdL recupera la festa Intercampus a Cappont

Després de dos anys sense presencialitat per la COVID-19

Descarregar pdf
intercampus
Les activitats han començat aquest matíFoto: EPS UdL
L'alumnat de la Universitat de Lleida (UdL) recupera avui, 24 de març, la presencialitat de la Festa Intercampus que organitzen conjuntament els consells de l'estudiantat de l'Escola Politècnica Superior, la Facultat de Dret, Economia i Turisme, i la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social. La trobada, que té lloc a la zona exterior enjardinada, no se celebrava des de 2019 a causa de la pandèmia de COVID-19. El programa inclou tornejos esportius, un dinar popular a favor de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida i un concurs de discjòqueis que posarà el punt musical al tram final del programa.
 
Les activitats han arrencat a les 11.30h del matí, amb els tornejos esportius. Al de futbol hi ha 22 equips inscrits; al de voleibol, 18; i al de tennis taula, que es juga de forma individual, 24 persones. També hi ha un espai per practicar zumba, que no requereix d'inscripció prèvia. Amb l'hora del vermut arribarà també el bingo musical. Després està previst el dinar popular, que consistirà en una paella vegetariana solidària a un preu de 5 euros per persona. "Tots els beneficis aniran destinats a la PAH de Lleida, col·lectiu dedicat a la defensa del dret a un habitatge digne", expliquen els organitzadors.
 
Per la tarda hi haurà més sessions de bingo musical, karaoke i una activitat sorpresa, que no han volgut desvetllar i en la qual s'ha de participar per parelles. A les 18h actuarà la colla castellera de la UdL, els Marracos, i a partir de les 7 del vespre tindrà lloc el concurs Interdeejays, que busca el millor discjòquei del campus. Hi prendran part els 4 més votats durant cinc dies a la xarxa social d'Instagram: DJ Sega, DJ Fargaz, DLuxeone & DJ Balask i DJ Lavcor. El guanyador actuarà a la propera Festa Major de l'estudiantat de la UdL de manera remunerada. 
 
Al ser a l'aire lliure, no cal seguir cap protocol pel Covid. Tot i això, els organitzadors de la Festa Intercampus controlen l'entrada i sortida de visitants, ja que hi ha un aforament fixat en 500 persones. També destaquen que hi haurà un sorteig d'un producte de realitat virtual valorat en 400€. Els participants podran comprar la participació durant tot el dia.
 
MÉS INFORMACIÓ:


Festa Intercampus 2022

Continguts relacionats

Galeria fotogràfica Intercampus 2022
Vídeo resum Intercampus 2022