Més innovació agroalimentària al Parc Científic

Les obres de l'Agro Living Lab comencen aquest any

Descarregar pdf
inno4agro
Un moment del Consell general d'INNO4AGRO / Foto: Javi Martín
Les obres per rehabilitar l'antiga Capitania d'Artilleria al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) començaran aquest any i acabaran al 2021.  Així ho han anunciat els responsables del PCiTAL després de l'assemblea general de la Comunitat de Tecnologies de Producció Agroalimentària (COTPA), liderada per  la Universitat de Lleida (UdL), i el consell general del projecte INNO4AGRO, una iniciativa en la que participa la UdL i encapçalada per l'Ajuntament de la ciutat. L'edifici acollirà un espai de co-creació per a la innovació en el sector agroalimentari anomenat Agro Living Lab.
 
La vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació de la UdL, Olga Martín, ha participat a l'assemblea general de la COTPA. Mentre, la directora de l'Àrea de Recerca i Transferència, Leticia Carro, ha assistit al consell general del projecte INNO4AGRO. Els dos projectes formen part de l'estratègia de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT).
 
En el marc d'aquesta jornada de treball al PCiTAL, ha tingut lloc la primera taula rodona sobre Direcció a la innovació del sector agroalimentari. Moderada pel catedràtic d'estadística i investigació operativa de la UdL, Albert Sorribas, hi han participat el Director d'operacions i estratègia d'ENISA, Jordi Garcia Brustenga; el gerent de l'àrea de projectes d'R+D i innovació - ACCIÓ de la Generalitat, Joan Comas; el subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària del Departament d'Agricultura, Jaume Sió; la cap de servei de l'àrea de digitalització del Ministeri d'Agricultura, Natalia Moreno; i un membre del grup de treball Smart Agro d'AMETIC, Ramon Archaco de León.
 
 
Text: Comunicació Paeria / Premsa UdL

NOTÍCIES RELACIONADES:

El rector assumeix la presidència del Parc Científic