Més de 130 inscrits en la V Setmana de Psicologia

La conferència de cloenda anirà a càrrec del mag Eduard Juanola

Descarregar pdf
SetmanaPsicologiaUdL2017
Rafel Ribó, al Saló Víctor Siurana. FOTO: UdL
Més de 130 universitaris participen fins divendres a la V Setmana de la Psicologia que avui s'ha inaugurat a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL). Organitzada per l'Associació d'estudiants de psicologia, la trobada ha començat amb la xerrada del psicòleg Cristian Ochoa, que ha abordat les dificultats per accedir a tractaments psicològics de qualitat en l'àmbit sanitari públic i concertat.

La situació emocional i psicològica dels refugiats i sol·licitants d'asil ha centrat la segona conferència. Anabel Siscart, de Creu Roja Lleida, ha parlat sobre com abordar les situacions de crisi i quines són les principals dificultats que es presenten en la teràpia psicològica amb persones de diferents cultures i idioma. 

El programa de la Setmana inclou també tallers de temàtica tan diversa com ara sobre la intervenció psicològica a les presons, les aplicacions de realitat virtual en intervenció i recerca, l'abordatge de les addiccions i la conducta suïcida, les fòbies, la musicoteràpia i l'arteràpia, el diagnòstic diferencial de problemes d'aprenentatge o la teràpia de parella.

També s'han previst dos ponències més, una de la psicòloga esportiva Patricia Ramírez, extreballadora del Real Betis Balompié, i la de cloenda, que tindrà lloc divendres a la tarda, sobre Psicologia aplicada a la màgia, a càrrec del mag Eduard Juanola.