Més de 200 infermeres, a la 1a Jornada SATSE Lleida

La professora de la UdL Carme Campoy ofereix la ponència inaugural

Descarregar pdf
CienciesSalutUdL2014
Campus de Ciències de la Salut / Foto: UdL
Més de 200 professionals de la infermeria es donaran cita aquest dijous, 16 de novembre, a la Universitat de Lleida (UdL) en el marc de la 1a Jornada SATSE Lleida, que porta per lema Salut, cures, societat... Infermeria, llevadores i fisioterapeutes. Agents clau. La professora associada de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, Carme Campoy, és l'encarregada de la ponència inaugural, que se centrarà en la dimensió bio-psicosocial de les cures. La cita és a l'Aula Magna de Ciències de la Salut, a partir de les 09.30h.

La ponent, que ha estat guardonada com a fisioterapeuta de l'any 2017, també exposarà la dimensió humanística de les professions sanitàries i la seua funció en el món de la cooperació. Arrel d'això, explicarà diversos projectes en els que està involucrada, entre els que destaca Fisiàfrica, una iniciativa derivada de la tesi doctoral de Campoy, impulsada per la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives, que ha organitzat estudis de fisioteràpia a diversos països de l'Àfrica on fins ara no existien.


Quant a les comunicacions de la jornada, giraran al voltant de temes com ara el testament vital, l'alimentació complementària auto-regulada, la intel·ligència emocional en persones amb fibromiàlgia o les cures a pacients crítics amb ventilació mecànica, entre altres.


Text: Premsa i Comunicació SATSE Catalunya / Premsa UdL