Més de cent infants aprenen de la música de circ

En una activitat organitzada per la Facultat d'Educació i la Banda municipal de Lleida

Descarregar pdf
Un centenar d'infants aprenen de la música de circ  En una activitat organitzada per la Facultat d'Educació i la Banda municipal de Lleida
Un dels tallers. FOTO: Coordinació de Gestions Creatives

Més de 150 alumnes d'Infantil de l'escola Frederic Godàs de Lleida, de 3, 4 i 5 anys, han estat els protagonistes de la jornada pedagògica Audisons infantils: Un dia al circ, que organitza, per segon any consecutiu, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS), en col·laboració amb la Banda municipal de Lleida.

La diada, que ha tingut lloc als exteriors de la FEPTS, al campus de Cappont, l'han conduïda estudiants de 1er del Grau d'Educació Infantil Gestions Creatives d'aquest centre amb l'objectiu de posar en pràctica els coneixements adquirits i les competències desenvolupades en una situació real d'aprenentatge.

El projecte s'ha treballat en el marc de dos assignatures del Grau: Música, expressió plàstica i corporal i l’Escola de l’educació infantil, i s’ha plantejat de manera que tots els infants poguessin gaudir de l'audició, tot participant-hi activament. Així, s'ha organitzat diferents tallers on les nens i els nens han dut a terme activitats al volant de la música de circ, partint de l'obra de James Curnow, Un dia al circ. En acabar, els infants han gaudit de les melodies de Curnow interpretada per la Banda municipal de Lleida.

El curs passat, més de cent escolars, en aquell cas de l'escola Joan Maragall de Lleida, van poder gaudir d'aquesta experiència.