Prop de 700 alumnes, a la Jornada de Recerca per a Batxillerat

Dividits en dos sessions, reben assessorament pels seus treballs

Descarregar pdf
jornada recerca batxillerat
Les sessions tenen lloc a l'Auditori del Centre de Cultures / Foto: UdL
Prop de 700 alumnes de primer de Batxillerat de 14 centres de les comarques de Ponent participen entre avui i demà a les 13es Jornades R de Recerca que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Lleida (UdL) amb l'objectiu d'orientar i donar eines perquè puguin elaborar els seus treballs de recerca de Batxillerat. Les sessions tenen lloc a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus 1 d'octubre.
 
Els centres educatius que participen en aquesta jornada a la UdL són el Col·legi Episcopal, l'INS Josep Lladonosa, l'INS Torrevicens, el Col·legi Lestonnac, l'INS La Mitjana, Col·legi Les Heures, l'INS Joan Oró, l'INS Maria Rúbies i INS Manuel de Montsuar, tots a la capital del Segrià. De la resta del territori s'afegeixen l'INS Seròs, l'INS Joan Solà (Torrefarrera), Col·legi Vedruna (Tàrrega), l'INS Canigó (Almacelles) i l'INS Hug Roger III (Sort).
 
L'alumnat de 1r de batxillerat, que hi assisteix acompanyat del seu professorat, rep primerament una xerrada dels especialistes de la UdL en metodologia de recerca, Paquita Sanvicén (àmbit humanístic i social), i José Antonio Martínez-Casasnovas (àmbit científic i tecnològic). La jornada continua amb les explicacions de companyes i companys de 2n de Batxillerat que van ser guardonats per la qualitat dels seus treballs en el premi que la UdL convoca cada any. Per acabar, els presenten el Projecte Itinera on professorat de la Universitat de Lleida ofereix assessorament i recursos perquè els treballs de recerca es puguin realitzar en el marc d'un projecte d'investigació universitari.

MÉS INFORMACIÓ:

Programa de la Jornada de Recerca 2020