Nou doble grau de l'EPS amb Finlàndia

Sobre electrònica i electricitat en automoció, a partir del curs vinent

Descarregar pdf
DobleGrauElectronicaElectricitatAutomocioUdL
Francesc Giné i Ronnie Sundsten Foto: EPS-UdL

L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) oferirà a partir del curs 2017-2018  un nou doble grau internacional amb la Universitat NOVIA UAS de Finlàndia sobre electrònica i electricitat en automoció: Bachelor of Electrical Engineering and Automation Engineering (NOVIA UAS) & Bachelor of Industrial Electronics and Automation Engineering (UdL), amb un total de 240 crèdits ECS.

Per poder participar-hi, l'estudiant haurà d'haver superat almenys 150 crèdits ECTS a la seua institució d'origen i per tal d'obtenir el diploma de la institució d’acollida, haurà de completar un mínim de 60 crèdits ECTS del pla d'estudis de la institució associada. L'estudiant haurà de residir a l'estranger durant un període de, com a mínim, un any. Els candidats a obtenir la doble titulació han de tenir assolit un nivell mínim de B2 d'anglès, ja que tot l'ensenyament i la qualificació acadèmica es realitzaran en aquesta llengua a les dos universitats.

Amb aquest doble grau és pretén "oferir als estudiants de qualsevol de les dos universitats (Novia UAS – UdL) l'oportunitat d'assolir una segona titulació en una universitat estrangera, que es complementa perfectament amb el seu primer títol i que els capacita per a afrontar amb majors garanties d'èxit els seus futurs reptes laborals", ha destacat el director de l'EPS, Francesc Giné, després de reunir-se amb el coordinador de la titulació a Finlàndia, Ronnie Sundsten.

Actualment l'Escola Politècnica Superior de la UdL oferta tres dobles graus, dos d'ells internacionals: Enginyeria Informàtica i Administració i Direcció d'Empreses, Enginyeria Mecànica i Energy and Environmental Engineering (amb NOVIA UAS, Finlàndia) i Arquitectura Tècnica i Civil Engineering (VIA UC, Dinamarca).


Text: Direcció EPS / Oficina de Premsa UdL

Notícies relacionades