Noves formes d'allotjament, a la Jornada de Turisme de la UdL

Uns 200 inscrits es donen cita al campus de Cappont

Descarregar pdf
jornada Turisme2017
Cartell de la jornada

Les noves formes d'allotjament, com ara els albergs ecològics o els apartaments turístics amb serveis d'hotel, són un dels temes que centraran aquest dimecres, 1 de març, les Jornades de Turisme de la Universitat de Lleida (UdL). La cinquena edició de la trobada aplegarà unes 200 persones a l'Auditori del Centre de Cultures, al campus de Cappont. El programa combina experiències empresarials amb les aportacions d'acadèmics, en aquesta ocasió de les Universitats de València i les Illes Balears.   

Els assistents a la jornada podran conèixer de primera mà models de negoci com els de l'Ecohostel Twentytú de Barcelona, valorat pels internautes com el millor del món al 2014, o els apartaments turístics de disseny i amb serveis d'hotel que ofereix la plataforma BeMate, una filial de la cadena hotelera Room Mate d'Enrique Sarasola, considerada la "rival" espanyola de la coneguda Airbnb. També es presenta l'experiència de viatge 360º de Waynabox, on el client desconeix la destinació fins dos dies abans d'agafar l'avió.

Dins l'àmbit de la recerca, les jornades comptaran amb el professor Antoni Serra, expert en màrqueting turístic de la Universitat de les Illes Balears, que parlarà sobre l'impacte en consumidors i empreses turístiques de l'anomenat e-WOM, és a dir el boca-orella a través de blogs i xarxes socials. Mentre, el catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, Enrique Bigné, serà l'encarregat de la cloenda parlant de neuroturisme.