Plena ocupació dels titulats a tres graus de la UdL

Medicina, Ciències Biomèdiques i Enginyeria Mecànica, segons el darrer informe de l'AQU

Descarregar pdf
14-07-17_graus-UdL
Ciències Biomèdiques. Foto: UdL

Els graduats en Medicina, Ciències Biomèdiques i Enginyeria Mecànica de la Universitat de Lleida (UdL) tenen una inserció laboral del 100%, segons el darrer informe de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). L'estudi, impulsat per les mateixes universitats a través dels consells socials, també assenyala l'elevada ocupació dels titulats en Enginyeria Informàtica (97,10%),  Educació Social (97%), Infermeria (96,60%), i Arquitectura Tècnica (95,6%). L'informe, però, no analitza totes les titulacions de la UdL, ja que en queden al marge graus com ara Psicologia, Comunicació i Periodisme Audiovisual o Fisioteràpia, entre altres. 

Les dades de l'AQU són fruit d'una macroenquesta efectuada durant el primer trimestre d'aquest any a 17.458 titulats de grau, 8.747 de màster i 1.510 de doctorat de tot Catalunya. Són persones que, majoritàriament, van obtenir el títol entre els anys 2011 i 2013. La majoria treballa al cap de 3 mesos de graduar-se. També destaca el fet que molts van trobar la primera feina gràcies a contactes personals o familiars o bé a través d'Internet. 

Pel que fa a sous, el més elevat és el dels graduats en Medicina, amb una mitjana de 2.479 euros bruts al mes. El segueixen el dels enginyers informàtics, amb 2.063, i els mecànics, amb 1.940 euros/mes. A l'altre extrem es troben els titulats en Educació Infantil, amb una mitjana de 885 euros bruts mensuals.