El porcí centra les ponències de la UdL al congrés de genètica animal

Prop de 800 investigadors participen en aquesta trobada internacional

Descarregar pdf
congregeneticaanimalISAG2019UdL
La trobada aplega prop de 800 investigadors d'arreu del món / Foto: UdL
El grup de recerca en Millora Genètica Animal de la Universitat de Lleida (UdL) presenta aquesta setmana fins a vuit comunicacions diferents a  la 37a Conferència de la International Society for Animal Genetics (ISAG), que reuneix fins divendres prop de 800 investigadors de 61 països de tot el món. Les delegacions més nombroses són les dels Estats Units -amb més de cent participants- Espanya i la Xina.

Les comunicacions de la UdL se centren en dos línies de recerca. La primera busca aconseguir millores en la qualitat de la carn de porcí a través de la genètica, mentre la segona se centra en el virus de la síndrome respiratòria i reproductiva porcina (PRRSV).
 
Aquest congrés biennal arriba per primer cop a l'Estat espanyol de la mà de la UdL, després d'haver recorregut en edicions anteriors ciutats com ara Salt Lake City, Tòkio o Dublín. La inauguració, que ha tingut lloc aquest dilluns a la Llotja, l'han presidit el vicerector de Recerca de la UdL, Joaquim Ros; el catedràtic de la UdL i president del comitè organitzador, Joan Estany; i el president d'ISAG,  James Kijas.

Notícies relacionades

Carregant el reproductor...