Premi al Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de Precisió

La Jove Cambra reconeix la seua tasca investigadora en pro del territori

Descarregar pdf
premiGRAP-UdL2017
El director del GRAP, quart per la dreta, amb la resta de premiat

El Grup de Recerca en AgròTICa i Agricultura de  Precisió (GRAP) de la Universitat de Lleida (UdL) ha estat distingit amb un dels el Premis Lleidatans solidaris que atorga la Jove Cambra Internacional de Lleida. Concretament, com a millor grup de recerca i investigació. L'encarregat de recollir aquest reconeixement va ser el director del GRAP, el professor de l'ETSEA, Joan Ramon Rosell Polo.

En aquesta sisena edició també han rebut el guardó el Grup Pons (Empresa i Territori), Fidel Andreu (Jove emprenedor), Xavier Pérez (Lleidatà exemplar), Metralletes Grup Show - C.E.P Torregrossa (Valors en l'esport) i l'associació Sense embuts (Entitat social).

La gala de lliurament ha tingut lloc aquest divendres al teatre l'Amistat de Mollerussa amb un caràcter solidari, ja que va ser en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran i de l'Associació la Dona Samaritana. Els Premis Lleidatans solidaris tenen com a objectiu "valorar i reconèixer diferents agents actius de la societat i aglutinar el màxim de gent, empreses i institucions de les comarques de Ponent". En el cas del GRAP, el guardó reconeix la seua "promoció del creixement econòmic i el benestar futur de les Terres de Lleida".

 

premiGRAP-UdL2017b