Premi per a un projecte de la UdL contra l'assetjament a l'esport escolar

Liderat per la professora Gemma Filella, rep el reconeixement de la Fundació Privada Catalana per a l'Esport

Descarregar pdf
happysportUdL
Imatge d'inici del joc
El projecte de la Universitat de Lleida (UdL) Esport Emocions rebrà aquest dijous un dels guardons que promou la Fundació Privada Catalana per a l'Esport, en la categoria de Foment i difusió dels hàbits esportius. Es tracta d'una iniciativa liderada per la professora de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL Gemma Filella, que s'ha desenvolupat amb la també professora Rosa Miralles i amb l'entrenador de futbol i professor d'INEFC Lleida Emili Vicente, traspassat al 2017.

Els investigadors de la UdL van desenvolupar un videojoc per prevenir l'assetjament escolar, entrenar les emocions i fomentar la formació integral entre nens i nenes de 10 a 14 anys que practiquen esport, entrenant l'ús d'estratègies i recursos que promouen l'empatia.
 
La Fundació també ha premiat un altre projecte de la UdL: Desplaçament actiu a les escoles de Lleida, de Joaquim Reverter. L'acte de lliurament d'aquests guardons tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona.  Comptarà amb la presència de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el secretari general de l'esport, Gerard Figueras.

Més informació

Projectes premiats 3ers Guardons de l'Esport 

Notícies relacionades