Quartet de saxos en el proper concert a la UdL

Peces clàssiques i contemporànies, dimecres a la Sala d'Actes del Rectorat

Descarregar pdf
El quartet de saxòfons francès Quatour Morphing protagonitzarà el proper concert a la Universitat de Lleida (UdL). Serà aquest dimecres, 25 d'octubre, a la Sala d'Actes del Rectorat a partir de les 18.00h. Aquests músics de cambra interpretaran peces de Maurice Ravel, Enric Granados, Felix Mendelssohn, Joseph Haydin i Marko Tajkevic. El programa també inclou versions instrumentals de peces més contemporànies com La Javanaise (Serge Gainsbourg), Tuo vuo fa l'americano (Renato Carosone) o Medley (Edith Piaf).


Tot i la seua joventut, Cristophe Grèzes (saxòfon soprano), Eddy Lopez (saxòfon alt), Anthony Malkoun-Henrion (saxòfon tenor) i Matthieu Delage (saxòfon baríton) sumen ja diversos reconeixements internacionals com ara el primer premi del Concurs de Música de Cambra d'Osaka (Japó) o el primer premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra de Illzach (França). Han actuat en nombrosos festivals com els Musicals de Wesserling, Brasília Sax Fest o el Festival Pau Casals.

"Morphing és el procediment artístic que combina dos fotografies per crear-ne una de nova, única. Aquests saxofonistes ens ofereixen la Sonoritat Morphing de llurs musicalitats respectives", expliquen els responsables de l'Aula de Música de la UdL.

Carregant el reproductor...