Quatre medalles més per a la UdL als estatals d'atletisme i judo

Paula Raul, campiona d'Espanya en 100 metres tanques

Descarregar pdf
PaulaRaulUdLmedallaatletisme
Els medallistes de la UdL a l'estatal d'atletisme / Foto: Esports UdL
Paula Raul, alumna d'Educació Social a la Universitat de Lleida (UdL) és la nova campiona universitària d'Espanya en 100 metres tanques després d'aconseguir la medalla d'or aquest cap de setmana a Andújar (Jaén). Els germans Porras s'han hagut de conformar amb sengles medalles d'argent. En el Campionat d'Espanya Universitari de Judo, la representant de la UdL Elena Gasull s'ha proclamat sots-campiona.

Paula Raul es va imposar als 100 metres tanques femenins amb un crono de 14.27, per davant d'Antia Martínez (Universitat d'A Corunya) i Sheila Prados (Universitat de Córdoba). Entre els nois, l'alumne de Geografia Gerard Porras va quedar sots-campió en 110 metres tanques per tan sols dos centèsimes i es va lesionar caient a la línia de meta. El seu germà Aleix, que estudia Administració i Direcció d'Empreses a la UdL, també va quedar segon en 200 metres lliures.

Mentre, al campionat de judo disputat al municipi asturià de Mieres, l'alumna del doble grau de Fisioteràpia i INEFC Elena Gasull va aconseguir la medalla d'argent en la categoria de menys de 52 quilos. La campiona va ser Rocío Torres, de la Universitat de València. Els bronzes els van guanyar Marta Also (Universitat Barcelona) i Irene Esteve (Universitat d'Alacant).
 
PEUDEFOTO
 
Gasull, sots-campiona en judo / Foto: Esports UdL

Save

Notícies relacionades