Rècord de participants en els campus oberts per a famílies

Prop d'un miler de persones visiten la UdL aquest dissabte per conèixer l'oferta

Descarregar pdf
campusobertsUdLIgualada2019
Participants en la sessió de famílies de l'abril a Igualada / Foto: @campusigualada
Un total de 987 persones de 334 nuclis familiars participaran aquest dissabte, 4 de maig, en la segona sessió de la 15a Jornada de Campus Oberts per a famílies de la Universitat de Lleida (UdL), que inclou també les instal·lacions d'Igualada. Són un 17,36% més que en la mateixa edició del 2018 (841 persones). El balanç final, sumant les sessions de l'abril i del maig, és de 2.403 participants pels 2.112 del 2018, rècord absolut dels darrers 7 anys.

Pel que fa a l'origen, les famílies visitants provenen d'arreu de Catalunya, Osca, Saragossa, Alacant, València, les Illes Balears, el País Basc, Navarra i el Principat d'Andorra. El centre que en rebrà més és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 241; seguida per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA), amb 191 repartits en dos torns; l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC-Lleida), amb 134; la Facultat de Medicina, amb 117; i la Facultat de Lletres, amb 116.
 
Tant l'Escola Politècnica Superior (EPS) com la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (FIF) desdoblen la sessió de campus oberts per a famílies entre Lleida i Igualada. El campus de la capital de l'Anoia rebrà 59 persones de 21 famílies. Els estudis promoguts per la FIF acolliran 39 persones i els que depenen de l'EPS, 20. Això fa que el global de visitants per aquests centres sigui de 110 per a Infermeria i 107 per a la Politècnica. 
 
Organitzades pel Vicerectorat d'Estudiants, la Unitat d'Informació i Atenció Universitària (SIAU) i els propis centres, aquestes jornades de campus oberts tenen com a objectiu donar a conèixer la Universitat de Lleida i proporcionar un primer contacte amb l'entorn universitari als pares i mares d'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.
 
Carregant el reproductor...