Arrenca la 28a Temporada musical de la UdL a ritme de violoncel

El concert de Guillaume Terrail i Peter Thiemann tindrà un aforament limitat de 79 persones

Descarregar pdf
Thiemann & Terrail
Peter Thiemann i Guillaume Terrail. FOTO: AIMS
Els violoncelistes solistes de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), Peter Thiemann i Guillaume Terrail, donen demà a les sis de la tarda el tret de sortida a la 28a Temporada Musical de la Universitat de Lleida (UdL), amb un concert amb un aforament limitat de 79 persones que tindrà lloc a la Sala d'actes del Rectorat.
 
Els dos intèrprets oferiran un programa variat de peces per a dos violoncels, amb obres dels compositors Jean-Baptiste Barrière (1707-1747), Wolfgang Amadeus  Mozart (1756-1791), Friedrich August Kummer (1797-1879), Gaetano Donizetti (1797-1848) i Vincenzo Bellini (1801-1835), Reinhold Glière (1875–1956) i David Popper (1843-1913).
 
Peter Thiemann és el fundador i director artístic de l’AIMS, una acadèmia que des de fa una vintena d'anys acull a joves talents musicals d'arreu del món. Des del 1987 fins l'any passat va ser violoncel solista de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu a Barcelona. És professor del Conservatori Superior de Música del Liceu i de la Fundació Barenboim-Said amb base a Ramallah (Palestina) que promou activitats educatives i formatives en el camp de la música amb un missatge de pau, diàleg i reconciliació.
 
Guillaume Terrail és actualment assistent de solista de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i membre del quartet de corda UceLi Quartet format per músics de l'Orquestra del Liceu. Forma part de Neroli Trio i regularment ofereix concerts amb altres formacions, com l'Orquestra de Cambra de Barcelona o l'Art Symphony Ensemble.

A més d'aquest concert, l'Aula de Música de la UdL ha programat sis actuacions més per aquesta temporada que tindran lloc entre novembre d'enguany i el juny de 2021, si així ho permet la situació sanitària. Entre les actuacions, la de Havel Quartet, el Duet Accent i The Vintage Clock. El darrer concert del cicle, el 12 de juny, es farà a l'Arborètum-Jardí Botànic de Lleida.
 


MÉS INFORMACIÓ:

28a Temporada Musical