La Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social estrena 'Annie'

El popular musical serà interpretat per alumnat i professorat del centre

Descarregar pdf
Pmusical FEPTS
Un dels assajos. FOTO: FEPTS UdL
Annie, el conegut musical sobre la història d'aquesta petita òrfena estrenat a Brodway al 1977, arriba a la Universitat de Lleida (UdL) en català de la mà de la seua Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS).
 
El gimnàs del centre serà l'escenari de les  representacions programades per al 15 i 16 de desembre propers, a les vuit i les deu del vespre, destinades únicament a la comunitat universitària, prèvia inscripció.
 
Després del tancament de la universitat per la pandèmia, el deganat de la facultat es va plantejar presentar una activitat per Nadal oberta a la comunitat universitària "que ens tornés a connectar -explica la seua degana, Maria Pau Cornadó- i que impliqués sobretot l'alumnat, qui és qui més ho va patir".
 
Així, des del passat setembre, professorat de la menció d'Educació Musical del grau en Educació Primària va posar fil a l'agulla perquè Annie s'estreni abans de les festes nadalenques. "El seu argument -explica un dels seus artífexs, el professor de la UdL i músic, Antoni Tolmos- té una gran connotació educativa que el vincula amb els nostres graus, a més de ser un musical preciós".
 
A més de Tolmos, la direcció musical ha anat a càrrec de Jordi Cano, Berta Aguilar i Berta Fernández, docents de la FEPTS, mentre que de la direcció escènica se n'ha ocupat Ramon Molins, actor, director i dramaturg, cofundador de la companyia Zum-Zum Teatre.
 
L'elenc artístic el formen 35 persones entre actrius, actors i intèrprets musicals, la majoria alumnat femení de la menció d'Educació Musical, tot i que també hi ha estudiants d'altres graus així com els professors Antoni Tolmos i Jordi Canó, al piano i la bateria, respectivament.
 
La cançó emblemàtica del musical Annie, Demà (Tomorrow) 'protagonitza' la felicitació de Nadal del centre.
 

MÉS INFORMACIÓ:

Demà: vídeo de la felicitació de Nadal de la FEPTS

Representació del musical: Annie