La UdL repeteix amb dos investigadores entre les més citades del món

Olga Martín, entre els 111 de Ciències Agrícoles, i Luisa F. Cabeza, entre els 173 d'Enginyeria

Descarregar pdf
Dos professores de la UdL, entre els investigadors més citats del món  Olga Martín, en ciències agrícoles i Luisa F. Cabeza, en enginyeria
Luisa F. Cabeza i Olga Martín / Foto: UdL
Dos professores de la Universitat de Lleida (UdL), la catedràtica de Tecnologia d'Aliments Olga Martín i la catedràtica laboral de l'Escola Politècnica Superior Luisa F. Cabeza, repeteixen enguany al llistat dels investigadors més citats del món, segons la classificació Highly Cited Researchers 2020. Martín està reconeguda entre els 111 de Ciències Agrícoles i Cabeza, entre els 173 d'Enginyeria. El llistat inclou 6.389 persones de més de 60 països que treballen en 22 àrees de coneixement.
 
L'informe recull que Luisa F. Cabeza suma 456 publicacions amb 19.241 citacions entre 2009 i 2019; mentre Olga Martín compta amb 363 articles que han estat citats 15.950 cops en el mateix període. Dins de cada àrea, els investigadors i les investigadores hi apareixen per ordre alfabètic.
 
Els Estats Units, amb 2.650 investigadors destacats per les seues publicacions, continuen liderant el llistat; seguits per la Xina i el Regne Unit. L'Estat espanyol ocupa la desena posició, amb 103 investigadors i investigadores entre els més citats. D'aquests, 32 treballen a Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ:

Web Highly Cited Researchers


NOTÍCIES RELACIONADES: