La UdL, amb la salut cardiovascular

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha recaptat fins ara 8 milions d'euros

Descarregar pdf
marato
Recepció de trucades al Saló Víctor Siurana. FOTO: UdL

El Saló Víctor Siurana de la Universitat de Lleida (UdL) ha tornat a ser aquest diumenge la seu telefònica de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a les comarques de Ponent, sumant-se així a la resta de seus de Barcelona, Tarragona i Girona. Prop de 150 voluntàries i voluntaris -inclosos el rector de la UdL, Jaume Puy- van atendre les trucades per a la recepció dels donatius que arribaven a través de les línies habilitades.
 
L'edició de La Marató d'enguany, amb el lema 'La marató sempre batega', s'ha centrat a la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països del Nord i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Fins aquesta matinada, arreu de Catalunya es van recaptar 8.034.807 euros a través de trucades telefòniques, donatius per internet, transferències bancàries, Bizum i aportacions en caixers automàtics. Les aportacions per aquestes darreres vies es poden continuar fent fins al 31 de març del 2023.
 
En aquesta Marató hi han col·laborat 2.126 entitats i col·lectius d'arreu de Catalunya amb 3.132 iniciatives que s'han estès per les 42 comarques catalanes i fora de Catalunya, amb centenars de milers de participants.