La UdL ja prepara el proper curs acadèmic 2020-2021

Preveu combinar docència virtual i presencial, tot esperant les indicacions sanitàries

Descarregar pdf
docenciavirtual
Una classe virtual aquest curs / Foto: UdL

La Universitat de Lleida (UdL) ja prepara l'inici del proper curs acadèmic 2020-21 tenint en compte l'actual situació derivada de la pandèmia de COVID-19. Tot esperant les instruccions de les autoritats sanitàries, el Marc per a la planificació que han elaborat els vicerectorats d'Ordenació Acadèmica i de Qualitat i Innovació Docent preveu que el curs comenci "amb un seguit de mesures de distanciament físic a aplicar". Això implicaria combinar docència presencial i virtual.

La UdL preveu que les mesures de distanciament "poden afectar en gran mesura a la planificació que s'ha anat fent any darrera any, tant pel que fa a nombre de grups, com, fins i tot, en la metodologia docent a utilitzar i el grau de presencialitat de les nostres titulacions". Així ho recull el document que ja s'ha presentat a les deganes, degans, directores i directors de centres i, en breu, també es consensuarà amb els caps d'estudis.

L'aplicació d'un distanciament físic d'un metre i mig entre persones, "pot suposar disminuir al 50 per cent les capacitats reals de les nostres aules i laboratoris docents", recull la planificació del curs. Per això, les assignatures més teòriques s'impartirien de manera virtual i les més pràctiques, presencialment.

NOTÍCIES RELACIONADES: 

Docència i avaluació virtuals fins que acabi el curs