La Universitat de Lleida, en 'serveis mínims' de l’1 al 24 d'agost

Segueix oberta la biblioteca de Lletres i l'activitat en espais de recerca

Descarregar pdf
tancament
La UdL en serveis mínims de l'1 al 24 d'agost. FOTO:UdL

La Universitat de Lleida (UdL) deixa els seus edificis en 'serveis mínims' durant tres setmanes a partir del dissabte 1 d'agost i fins al 24 del mateix mes, tot i que manté oberta la Biblioteca de la Facultat de Lletres, a l’edifici del Rectorat, i continua l'activitat en espais de recerca. En el cas del campus UdL-Igualada, aquest període de serveis mínims s’estén de l’1 al 25 d’agost, ambdós inclosos.

La Universitat preveu un estalvi entre 75.000 i 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres; una quantitat similar als anys anteriors, segons informa el vicerector d'Infraestructures, Narciso Pastor.

Resten en funcionament de dilluns a divendres la biblioteca de la Facultat de Lletres, al Rectorat, en horari de 9.00h a 15.00h, i tots els edificis de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), al campus d’Agrònoms.

Pel que fa instal·lacions de recerca, funcionen l'estabulari i l'edifici docent de Ciències de la Salut, a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; la recepció de la Facultat de Medicina; els edificis de Biomedicina 1 i Biomedicina 2, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; i el Centre d'Investigació d'Energia Aplicada (CREA), al campus 1 d'octubre, a Cappont.

Com és habitual, hi haurà servei de seguretat les 24 hores a tots els campus, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins. No hi haurà registre presencial de documents, ja que està operatiu el registre electrònic.

Per a consultes de preinscripció universitària, la UdL habilita el telèfon al 973 70 21 25, els dies 6, 7 i 10 d’agost, en horari de 9h a 14h. A partir del dia 11 d’agost, cal adreçar-se a l'Oficina d'Accés a la Universitat (Barcelona), a través del portal d'accés a la universitat -canal universitats- o per telèfon, als següents números: 93 223 03 23  /  93 223 25 91.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’INICI DE CURS:

L'alumnat de primer comença el curs el 30 de setembre amb un 65% de presencialitat