La UdL, en 'serveis mínims' del 3 al 26 d'agost

Oberta la biblioteca i sala d'estudis de Ciències de la Salut i espais de recerca

Descarregar pdf
tancamentestiuUdL
FOTO: UdL

La Universitat de Lleida (UdL) deixa els seus edificis en 'serveis mínims' durant tres setmanes a partir del 3 d'agost i fins al 26 del mateix mes, tot i que manté activitat en espais de recerca. Durant aquest període, es preveu un estalvi d'entre 75.000 i 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres; una quantitat similar als anys anteriors, expliquen des del Vicerectorat d'Infraestructures
 
Resten en funcionament de dilluns a divendres la biblioteca de Ciències de la Salut, en horari de 9.00h a 15.00h, i la sala d'estudis del mateix campus, de 15.00h a 21.00h. Hi haurà servei de seguretat les 24 hores a tots els campus, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins. No hi haurà registre presencial de documents, ja que està operatiu el registre electrònic.

Pel que fa instal·lacions de recerca, funcionen l'estabulari i l'edifici docent de Ciències de la Salut a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; els edificis de Biomedicina 1 i Biomedicina 2, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; i el Centre d'Investigació d'Energia Aplicada (CREA), al campus de Cappont. Aquest darrer estarà obert del 3 al 12 d'agost i del 19 al 26 del mateix mes. Al campus d'Agrònoms també es manté l'activitat parcial en tots els edificis.

Durant aquests dies de serveis mínims, les consultes sobre preinscripció universitària s'han d'adreçar a l'Oficina d'Accés a la Universitat (Barcelona), a través del portal d'accés a la universitat -canal universitats- o per telèfon, als següents números: 93 223 03 23  /  93 223 25 91.