La Universitat de Lleida, en serveis mínims fins el 6 de gener

Obertes les biblioteques de Lletres i Ciències de la Salut menys festius i algunes vigílies

Descarregar pdf
bibliolletresnadal
La biblioteca de Lletres és la que obre més dies / FOTO: UdL
La Universitat de Lleida (UdL), com ja és habitual, tanca les seues portes al públic durant quinze dies aquest Nadal per estalviar uns 66.500 euros (40.000€ en energia, 25.000€ en neteja i 1.500€ en comunicacions), una quantitat similar a la dels darrers tancaments en aquest període, ha explicat el vicerector d'Infraestructures de la UdL, Narciso Pastor. La majoria d'edificis suspenen l'activitat entre el 23 de desembre i el 6 de gener, ambdós inclosos, tot mantenint servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, servei de manteniment de comunicacions informàtiques i telefòniques, i recollida i distribució de correu i paqueteria durant els matins.

Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades (25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener), així com el 24 i el 31 de desembre. Els serveis mínims s'estableixen a la biblioteca de Ciències de la Salut que obre els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener, de 9 a 21h; i a la biblioteca de Lletres, oberta els mateixos dies més diumenge 27 de desembre, dissabte 2 i diumenge 3 de gener de 9 del matí a 9 del vespre. El dia 5, vigília de la festivitat de Reis, només ho estarà de 9 a 15h. Atès que durant el mes de gener és període d’exàmens, es  limitarà,  si  s’escau,  l’accés  a l'estudiantat de  les  universitats  públiques  catalanes  i, cas  que sigui necessari, solament a l'alumnat de la UdL.

El Registre General de la Universitat de Lleida no funcionarà presencialment, però els tràmits es podran fer a través del registre electrònic. Així mateix, mantenen la seua activitat al campus 1 d'octubre, a Cappont, la consergeria de l'Edifici Polivalent; al de Ciències de la Salut, l'estabulari, la planta baixa de les facultats de Medicina i d'Infermeria i Fisioteràpia, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; mentre que al campus d'ETSEA, resta obert l'edifici AB.
 
Les tancades parcials de la UdL durant períodes d'inactivitat docent van començar l'agost de 2011, coincidint amb les retallades pressupostàries.