Premiaran el millor treball de fi de grau en màrqueting

El guardó l'atorgarà el Col·legi d'agents comercials de Lleida

Descarregar pdf
conveniUdLAgentsComercialslleida2019
Un moment de la signatura del conveni. FOTO: UdL
El millor treball de fi de grau (TFG) en l'àmbit del màrqueting realitzat per alumnat de qualsevol de les titulacions de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET) de la Universitat de Lleida, ja siguin graus o dobles graus, serà premiat pel Col·legi d'agents comercials de Lleida. Així ho permet el conveni que avui han signat el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy, i la presidenta de l'ens professional, Pilar Pàmpols Farré, i que concreta l'acord marc de col·laboració que es va signar ara fa un parell d'anys.
 
L'acord estipula un únic premi de 300 euros per al millor TFG d'aquesta temàtica que hagi obtingut una qualificació de matrícula d'honor en l'avaluació acadèmica. Un jurat format per sis membres -tres designats pel Col·legi i tres per la Facultat-, serà l'encarregat de triar el guanyador. A més del guardó econòmic, la persona premiada tindrà la col·legiació gratuïta durant un any i podrà, durant un màxim de tres anys, fer alguns dels cursos que ofereix el Col·legi.
 
Tant el rector com la presidenta s'han felicitat pel conveni que, d'una banda, motiva l'estudiantat, ha dit Puy, i de l'altra, visibilitza l'ens professional, ha conclòs Pàmpols. A la signatura hi ha assistit també el degà de la FDET, Eduard Cristobal.

MÉS INFORMACIÓ:

La Marató 2019