La UdL celebra dissabte la primera jornada virtual de campus oberts

Sessions en línia amb professorat i xat de consultes per informar el futur alumnat i les famílies

Descarregar pdf
unifira3
Alumnat dels diferents graus atendrà xats com va fer a Unifira / Foto: Consell de l'Estudiantat-UdL

La Universitat de Lleida (UdL) celebra aquest dissabte, 23 de maig, la seua primera jornada virtual de campus oberts, obligada per l'estat d'alarma arran de la pandèmia de COVID-19. Els equips directius i el professorat dels diferents centres informaran, mitjançant sessions virtuals, sobre l'oferta de titulacions, els recursos i els serveis que ofereix la UdL a l'alumnat de Batxillerat i cicles formatius de grau superior i les seues famílies. Mentre, docents, estudiantat universitari i personal de la unitat d'Informació i Orientació Universitària respondrà el xat de consultes.

Les principals novetats de cara al proper curs acadèmic 2020-2021 són el doble grau en Geografia i Turisme, a Lleida, i el grau en Administració i Direcció d'Empreses del campus UdL-Igualada. Precisament aquest darrer és un dels que iniciaran la jornada de presentacions, a les 10 del matí. A la mateixa hora també comencen les videoconferències de les Facultats de Lletres; Educació, Psicologia i Treball Social; Medicina; Infermeria i Fisioteràpia; l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària; i INEFC-Lleida. A les 11 ho faran l’Escola Politècnica Superior; la Facultat de Dret, Economia i Turisme; i l'Escola de Relacions Laborals.

En les xerrades, els equips directius explicaran temes com ara les titulacions oficials, les sortides professionals, els projectes d'internacionalització o les pràctiques en empreses. Després, els assistents podran conversar de forma virtual amb professorat i alumnat per preguntar tot allò que vulguin.

Una altra via de contacte és el xat, que funcionarà entre les 10 del matí i les 2 del migdia, i entre les 3 i les 7 de la tarda. L'atendran 9 alumnes -un per cada centre propi, un pel campus UdL-Igualada i un coordinador – i el personal d'Informació i Orientació Universitària. En aquest cas, respondran les consultes relacionades amb les beques i ajuts de la UdL, l'orientació laboral, les terceres llengües, l'allotjament i els serveis i recursos que ofereix la UdL; així com els dubtes relacionats amb la vida universitària.

Per atansar aquesta realitat de l'educació superior al futur alumnat, estudiantat de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL ha editat unes càpsules de vídeo amb testimonis de companys de totes les titulacions explicant la seua experiència amb la docència i les pràctiques.

La 27a Jornada de Campus Oberts "Coneix la UdL" va tenir lloc al febrer. La Universitat de Lleida va haver d'anular la de mares i pares prevista per al passat abril. Aquesta iniciativa virtual aplega els dos col·lectius, futur alumnat i famílies.

MÉS INFORMACIÓ:

Web de la jornada de campus oberts