Tot a punt a la UdL per a la selectivitat del setembre

Dilluns comencen les classes per a tot l'alumnat, tret del de primer curs

Descarregar pdf
selec cappont
Es repetiran les mesures de seguretat per la COVID-19 del juliol / Foto: UdL

Un total de 243  alumnes -92 menys que al setembre del 2019- inicien aquest dilluns, 21 de setembre, les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) als campus de Cappont i Agrònoms de la UdL. La Universitat de Lleida gestiona dos tribunals. Al de l'edifici Polivalent s'hi examinaran 145 estudiants i al de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, 98. Seguiran les mateixes pautes de seguretat que en la convocatòria del juliol per prevenir el risc de contagi i evitar la propagació de la COVID-19. Les principals són la distància, la màscara i la ventilació.

Alguns dels que es presenten a la selectivitat en aquesta convocatòria extraordinària ho fan amb l'objectiu de millorar la qualificació que van tenir en la primera i poder accedir al grau que desitgen. Altres no la van poder fer en no tenir totes les assignatures del Batxillerat aprovades. Dels 243, 126 es presenten a Fase General i a algun dels exàmens de Fase Específica. Els 117 restants sols es presenten a exàmens de Fase Específica.

Les PAU es desenvoluparan en tres dies: 21, 22 i 25 de setembre. La primera jornada se centren en les proves de Llengua castellana i literatura, Ciències de la terra i medi ambient, Fonaments de les Arts, Grec, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Anàlisi musical, Física, Geografia, Història de l'Art i Tecnologia industrial.

L'inici de la selectivitat del setembre coincideix també amb l'arrencada del curs 2020-2021 per a bona part de l'alumnat de la UdL. L'estudiantat de segon, tercer i quart de la majoria de titulacions comença les classes dilluns 21, tret del de Ciències de la Salut, INEFC i Ostelea que ho va fer el passat dia 14.

Segons el calendari acadèmic, l'alumnat de nou ingrés iniciarà el curs el 30 de setembre a Lleida, el 29 a Igualada i el 22 al centre adscrit Ostelea (Barcelona). Les sessions de benvinguda per l'estudiantat de centres propis tindran lloc els dies 24 i 25 de setembre.

MÉS INFORMACIÓ:

Horari dels exàmens de les PAU