Un centenar d'estudiants mexicans fan cursos d'estiu a la UdL

Descarregar pdf
mexicansEstiuUdL
L'estudiantat mexicà, a la Seu Vella / Foto: ORI-UdL

Per segon any consecutiu, i gràcies a un conveni de col·laboració entre la Universitat de Lleida i el Tecnológico (TEC) de Monterrey, un total de 107 alumnes d'aquest centre han realitzat aquest juliol cursos d'estiu a la Universitat de Lleida.

Impartits per professorat del TEC de Monterrey en col·laboració amb professorat de la UdL, la formació ha abordat aspectes com ara el lideratge emprenedor, la cultura competitiva en mercats globals, l'ètica, la professió i la ciutadania, i també la matemàtica, novetat d'enguany.

El TEC de Monterrey és una de les universitats més prestigioses de Mèxic amb una trentena de campus repartits arreu del país. L'any passat van seguir els cursos d'estiu a Lleida una setantena d'estudiants mexicans, acompanyats de tres professors. Aquest any el nombre de participants ha augmentat, 30 pel que fa a l'alumnat, i 6 pel que fa al professorat.

A més de les classes, l'estudiantat ha visitat Actel, Plusfresc, San Miguel, la Corporació Alimentària Guissona i el Taller Shalom, per conèixer de prop l’entorn empresarial i social lleidatà, a més d'altres indrets d'interès cultural i artístic.