Una alumna de la UdL, campiona de Catalunya de Curses de Muntanya

Tres medalles de bronze més per a la Universitat de Lleida en la mateixa prova

Descarregar pdf
medalla cursa muntanya_llarga
Balcells i López, al podi / Foto: Esports UPF
L'alumna de la Universitat de Lleida (UdL) Cèlia Balcells Serra s'ha proclamat campiona universitària de Catalunya de Curses de Muntanya, en el recorregut més llarg, de 21,3 quilòmetres i un desnivell de 1.200 metres. Balcells, estudiant del grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a l'INEF-Lleida, ha aconseguit l'or amb un crono de 01:58:48. Una altra representant de la UdL, Ilargi López González, ha guanyat la medalla de bronze amb un temps de 02:21:05. Mentre, l'argent ha estat per a Júlia Gràcia Bonastre, de la Universitat Oberta de Catalunya.
 
La Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha organitzat els Campionats de Catalunya Universitaris de Curses de Muntanya, en el marc de la Cursa Montescatano, al Parc Serralada de Marina de Montcada i Reixac. 
 
En categoria masculina al mateix recorregut de 21'3 quilòmetres, l'alumne de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL Mario Huarte Barber s'ha penjat el bronze, amb un registre de 01:58:49. La part alta del podi ha estat per a dos representants de la Universitat Autònoma de Barcelona: Zeno Fazio s'ha proclamat campió i Martí Ventura Garcia, sots-campió.
 
Huarte, amb la medalla / Foto: Esports UPF
 
Pel que fa a la cursa clàssica, amb una distància de 14,7 quilòmetres i un desnivell de 750 metres, l'alumna de la UdL Aran Ros Castet ha aconseguit la medalla de bronze, amb un temps de 01:28:08. L'or ha estat per a Carla González Carrillo, de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; i l'argent, per a Mireia Lüscher Alemany, de la Universitat de Girona.
 
Ros, al podi / Foto: Esports UPF
MÉS INFORMACIÓ: