Una aplicació web de gestió empresarial guanya el Yuzz Lleida

Un projecte de caire esportiu s'imposa en la categoria 'Dona'

Descarregar pdf
Premis_yuzzLleida
Els guanyadors amb els premiats de la passada edició. FOTO: UdL

La startup impulsada per David Vara, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Sergio Luaces, enginyer tècnic d’informàtica de sistemes per la Universitat de Lleida ha estat triada com la millor idea del centre YUZZ Lleida. Es tracta de Blueindic, una aplicació web de gestió empresarial adreçada a la petita i mitjana empresa que facilita la gestió comptable, econòmica i financera dels projectes empresarials en un entorn molt visual i còmode per ajudar en l'anàlisi i la presa de decisions.

El projecte de David i Sergio ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley, amb altres 51 joves emprenedors premiats en la VIII edició de Santander YUZZ, un programa per donar formació i suport a joves emprenedors que promou Banco Santander a nivell estatal, i que en l'àmbit local hi col·labora la Universitat i l'Ajuntament de Lleida. Els dos joves de la UdL podran participaran a la final nacional, que tindrà lloc a Madrid el proper mes novembre. 

En la categoria YUZZ Dona, va resultar seleccionat el projecte Píbody de Rous Martínez, graduada en Ciències de l’Activitat Física l’Esport i en Educació Primària per la UdL. Píbody és una associació esportiva per atendre infants i adolescents amb qualsevol tipus de discapacitat, amb l'objectiu de potenciar les seues capacitats a través de l’activitat física. La guanyadora també optarà a la final nacional.

El projecte SR Protect, impulsat per Lluis Corominas i Sergi Rodon, que dissenya i fabrica peces de protecció per a motos d'enduro,  i el projecte Meet&Pic, una app col·laborativa que uneix fotògrafs i viatgers impulsada per Álvaro Cabrerizo i Judit Llop, tots estudiants d'ADE a la UdL, van ser segons i tercers finalistes, respectivament.

En l'edició del Santander YUZZ a la UdL s'han presentat, a més, altres propostes relacionades amb l'alimentació saludable, l'entrenament personal per recuperar-se de lesions i prevenir-les, la valoració biomecànica aplicada a l'entrenament del cavalls, una app que permet organitzar recordatoris i esdeveniments i una carmanyola autocalentable.