Una estudiant d'Igualada, premi del concurs de fotografia d'Infermeria i Fisioteràpia

Segona posició compartida per a una PAS i una professora de la Facultat

Descarregar pdf
La ment importa
La imatge guanyadora / Foto: Anna Alonso

Anna Alonso, alumna del grau d'Infermeria al campus Igualada-UdL, ha estat la guanyadora del 18è concurs de fotografia de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL), que enguany estava dedicat a la salut mental infanto-juvenil. El jurat ha escollit la seua imatge, titulada La ment importa, entre un total de 15 originals presentats al certamen. Les 10 fotografies finalistes s'exposaran al vestíbul de la Facultat de Medicina, a la capital del Segrià, a partir del 3 de maig.

Alonso ha rebut els 300 euros del primer premi en el decurs de la 9a Jornada d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL. A la segona posició s'ha produït un empat entre Montserrat Culleré, membre del Personal d’Administració i Serveis (PAS), amb Esperant... desesperant, i Lorena Tejero, professora de la Facultat, amb Los fantasmas de la lucha. Per això, el jurat ha decidit repartir la dotació econòmica del segon i del tercer premi entre les dos fotografies i cadascuna ha rebut 150 euros.

El jurat del certamen estava presidit per la degana de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, Judith Roca. També hi formaven part professores i estudiants, així com representants del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida, del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i del Servei de Reproducció d'Imatge de la UdL.

NOTÍCIES RELACIONADES:

La salut mental infanto-juvenil, al concurs de fotografia d'Infermeria i Fisioteràpia