Descarregar pdf

http://29electroquimica.com XXIX Reunió del Grup d'Electroquímica de la RSEQ

Del 9 al 12 de Juliol de 2007
Auditori del Centre de Cultures

Campus de Cappont
Universitat de Lleida


Amb aquesta reunió, que inicia una nova etapa de reunions de periodicitat anual, el Grup d'Electroquímica vol impulsar aquestes trobades que constituïxen la via natural de comunicació, discussió i presentació dels treballs d'investigació dels grups espanyols en els àmbits vinculats amb l'Electroquímica.

Donat el caràcter interdisciplinar de l'Electroquímica, a més d'acollir als investigadors en les àrees bàsiques de la mateixa, la trobada vol donar cabuda a tots aquells investigadors d'àrees frontera on l'electroquímica juga un paper rellevant i que tenen connexió amb la física, enginyeria, biologia, geologia o la ciència dels materials. Atenent a la importància industrial de l'Electroquímica, la trobada tracta també de fomentar i reforçar llaços amb el món empresarial.

Finalment, el congrés vol ser útil en la formació de joves investigadors als quals vol donar un paper rellevant oferint-los l'oportunitat de fer les seves pròpies presentacions.

Tant el Comitè Científic com el Comitè Organitzador us conviden a participar en aquesta reunió científica i a gaudir de l'hospitalitat de la ciutat de Lleida. Agraïm la vostra participació i les vostres aportacions que són les quals faran a aquesta trobada un fet científic rellevant.



fletxa-gris MÉS INFORMACIÓ

http://29electroquimica.com

Secretaria tècnica i científica:

Fundació Universitat de Lleida
Tel. 973 00 35 58 / 49
Fax 973 00 35 52
correuorganizacion@29electroquimica.com



print enrera pujar

   Darrera modificació: