Descarregar pdf

EVOLUCIONS ARTÍSTIQUES
Jordi Sanahuja

De l'1 al 20 de març de 2007
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Campus de Cappont

Inauguració, dijous, 1 de març a les 7 del vespre

Artista interdisciplinari, Jordi Sanahuja exposarà a Lleida “Evolucions Artístiques”, dues series que combinen diferents llenguatges creatius partint d’un tema comú: com pot ajudar la creació a adaptar-se als canvis.

Evolucions artístiques, un dels darrers treballs de Sanahuja, és un muntatge que l’artista ha presentat en 2 parts que es podran veure conjuntament al Centre de Cultures Transfronterer (Campus de Cappont) de l’1 al 20 de març. Aquest muntatge forma part del projecte “El Món dels Problemes” presentat el 2003 al centre d’art Cal Talaveró de Verdú. Així mateix es podran veure obres de “El Món dels Problemes” a la galeria Espai Cavallers i a la botiga Som d’art.

evolucions

Jordi Sanahuja, autodidacta i polifacètic artista nascut a Igualada el 1973, va començar a pintar el 1993 i actualment treballa en diferents camps de les arts.

Després de passar i superar les diferents etapes inicials i de trobar finalment un propi llenguatge pictòric, l'autor es troba immers ara 'Dins el món dels problemes': una etapa ja madura on retrata un món, el nostre, on conviure amb els problemes és el més normal. Intenta doncs, explicar les diferents maneres que té l'humà d'enfrontar-se a ells; les més positives, les negatives, els diferents elements que hi intervenen i influeixen a tothom, totes les parts que entren en joc: les materials, les espirituals...

És un llenguatge complex, però per poder interpretar poesies, primer s'han d'estudiar les lletres, les paraules...

sanahuja


Web Jordi Sanahuja

Muntatge "Evolucions artístiques" - Igualada 2005

veure video Video: L'Imperi del Groc (Windows Media - 23Mb)
veure video Video: El triomf del Negre (Windows Media - 18 Mb)


print enrera pujar

   Darrera modificació: