Descarregar pdf

DIA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE A LA UNIVERSITAT DE LLEIDA


DIUMENGE 23 i DIMARTS 25
SETEMBRE DE 2007

Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera

Campus Cappont. C/Jaume II, 67


Setmana Mobilitat Sostenible07La mobilitat sostenible a la Universitat de Lleida, propostes i actuacions de la UdL per promoure la mobilitat sostenible entre el personal i els estudiants de la UdL dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2007


Diumenge 23 de setembre de 2007
Parc de la Mitjana de Lleida
11.00h -
Pedalada Popular
contra el canvi climatic


Dimarts 25 de setembre de 2007
Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
18.00h - Projecció de la pel·lícula "LA BICICLETA"

Direcció: Sigfrid Monleón.
País: España.
Any: 2006.
Gènere: Drama.
Intèrprets: Pilar Bardem (Aurora), Sancho Gracia (Mario), Bárbara Lennie (Julia), José Miguel Sánchez (Ramón), Javier Pereira (Santi), Alberto Ferreiro (Luis), Juan José Otegui (Eugenio), Albert Forner (Guzmán), Carlos Bardem (Antonio), Rosana Pastor (Victoria).
Guió: Martín Román y Sigfrid Monleón.
Producció: José María Morales, Emilio Oviedo y Francisco Lázaro.
Música: Joan Valent.
Fotografia: Alfonso Parra.
Montatge: Ángel Armada.
Direcció artística: Rafael Jannone.
Vestuari: Inés Liberato.

La BicicletaSinopsi: Les tres etapes de l'existència de la nostra bicicleta, des de la seva construcció a un vell taller artesanal, corresponen a tres etapes en la vida de les persones. El nen Ramón, la jove Julia i l'anciana Aurora són el veritable eix de Rodando, el centre d'una humanitat extraordinàriament pròxima. Els seus sentiments i emocions, recerques i desplaçaments comprenen el dibuix complet d'un organisme major, la ciutat contemporània en plena transformació: La ciutat de València.


Dimarts 25 de setembre de 2007
Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
20.00h - Actuacció del grup musical lleidatà DESEMBRE

Desembre és un conjunt que aposta per una música intimista i a la vegada emocional. El reconeixement a la feina ben feta els va arribar ara fa un any quan van proclamar-se guanyadors del concurs Enganxa't a la música. Els seus components són majoritàriament del Poal i estan cursant els seus estudis a la Universitat de Lleida.

DesembreFormats a principis del 2005 per membres de bandes com Bràulins, N'View, Lowshel i SDP, entre d'altres, Desembre facturen un pop rock independent que els ha dut, a més de guanyar l'Enganxa't, a fer un bon paper a altres concursos de maquetes, com el Terres de Lleida, on van quedar finalistes, i el Sona 9, organitzat per Ritmes.cat, Catalunya Ràdio, TV3 i la revista Enderrock, on han arribat a les semifinals. Ara, un cop aconseguit el premi, la banda podrà enregistrar el seu primer disc amb el segell Edicions Singulars, a més de participar en una gira de concerts promocionals que inclourà actuacions al Senglar Rock, l'Acústica de Figueres i directes en ciutats com Lleida, Tarragona i Reus, ciutat seu de l'Enganxa't.

La maqueta dels Desembre, titulada Primer contacte, és una col·lecció de composicions de caire intimista i emocional, que combina el surrealisme i la melangia. Aquest treball podrà ser la base a partir de la qual Desembre enregistrarà aviat el seu primer disc oficial. El concurs Enganxa't a la Música està organitzat per l'Associació Cultural Espais de Música en Català, el programa Cops i flames de l'emissora Punt 6 Camp, la web Rockcatala.com i el pub Suau de Reus.



Més informació


Setmana de la Mobililtat Sostenible (Ajuntament de Lleida)
Desembre, guanyadors del Enganxa't a la Música.07 (ritmes.net)
audioDESEMBRE: Visions
   Darrera modificació: