Descarregar pdf

Problemes DomèsticsPROBLEMES DOMÈSTICS. Honoris Causa
Manel Fuentes a la UdL


Dilluns 26 de febrer de 2007
12.00h, Sala d'Actes de l'Edifici del Rectorat


La gira 2007 de Manel Fuentes “Problemes Domèstics: Honoris Causa” per les universitats catalanes arriba aquest dilluns, 26 de febrer, a la Facultat de Lletres de la Universitat de LLeida. Fuentes i l’equip del programa de Catalunya Ràdio emetran “Problemes Domèstics”, en directe, des de la Sala d’A ctes del Rectorat de la UdL, amb la participació dels futurs professionals del món de la comunicació.

Manel Fuentes i l'equip del programa de Catalunya Ràdio "Problemes domèstics" fan una gira per les universitats catalanes. El tour va començar el dia 5 de febrer, a Barcelona, a la facultat de Ciències Socials de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, i s'acabarà el 19 de març a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Bellaterra. Durant aquestes 7 setmanes, l'equip de "Problemes domèstics" visita també les universitats de Girona, Lleida, Tarragona i Vic.

Manel Fuentes fa una gira sota el títol "Gira 07, Problemes Domèstics: Honoris Causa" amb l'objectiu d'acostar el programa de ràdio al seu públic més juvenil i, especialment, als alumnes de comunicació audiovisual i periodisme de les facultats de Catalunya. La idea del tour parteix dels molts correus electrònics que el periodista rep diàriament d'estudiants, amb preguntes sobre el programa, sobre l'equip, i també amb peticions d'entrevistes.

"Problemes Domèstics: Honoris Causa" barreja l'humor i el periodisme amb l'estructura habitual, però dóna veu als estudiants i els fa còmplices del procés de creació. Per això, Fuentes es veu prèviament amb alguns dels estudiants de periodisme de les facultats que visita, prepara el programa "fins a l'últim minut" i està previst que una desena de joves acabin intervenint en cada una de les emissions.

Fins al 19 de març, Fuentes i el seu equip visiten les poblacions i universitats següents:
  • Dilluns 19 de febrer: Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull (Barcelona).
  • Dilluns 26 de febrer: Facultat de Lletres i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida (Lleida).
  • Dilluns 5 de març: Escola Universitària de Turisme, Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona (Girona).
  • Dimarts 13 de març: Facultat d'Empresa i Comunicació. Comunicació Audiovisual de la Universitat de Vic (Vic).
  • Dilluns 19 de març: Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola del Vallès).
Manel Fuentes dirigeix i presenta "Problemes domèstics", un informatiu satíric que destria l'actualitat i l'explica en clau d'humor i que té al darrere un equip format per Òscar Dalmau, Òscar Andreu, Pipo Serrano, Gerard Jubany, Edi Pou, Cesc Bertran, Dolors Verdés i Carles Flavià.

"Problemes domèstics" s'emet de dilluns a divendres a les 12 del migdia a Catalunya Ràdio.


Manel Fuentes

Més informació


Podcasting


print enrera pujar

   Darrera modificació: