Descarregar pdf

Exposició Lleida 3008. David Del Val. Universitat de Lleida


 
Exposició
LLEIDA3008
DAVID DEL VAL
27maig / 27 juny 2008

   

UNIVERSITAT DE LLEIDA

Sala d'Exposicions del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Campus de Cappont

         
    

DAVID DEL VAL
(Lleida, 1976)

Les seves fotografies han format part de campanyes publicitàries de diferents marques com General Óptica, Kirege, Natural Òptics, cadenes de televisió com Antena 3, productores com El Terrat, Monkey Films, artistes com Lorenzo Quinn, varies cases discogràfiques, així com diverses publicacions de premsa...

L´any 2005 va obtenir el premi “Lux de Oro en Reportaje Social”, concedit per la “Asociación de Fotógrafos Profesionales de España”.

El seu darrer treball recentment publicat és la portada del nou llibre “Digo yo” de l´Andreu Buenafuente aquest 2008.

        
Lleida 3008. El futur ha arribat, però no com l'imaginàvem. La Natura, molesta pels excessos de l'home, ha fet el seu propi càsting i la població mundial ha quedat reduïda a la meitat. En la fase final del concurs evolutiu els supervivents de la hecatombe energètica viuen ara inmersos en una atmòsfera opressiva, calentada pel Sol, que ja no dona vida sinó mort. Els oceans s'han evaporat i en els seu lloc sols resten inmensos mars de sorra esquarterada i muntanyes erosionades com escenografies de cartró. L'augment de la temperatura de la Terra ha forçat l'èxode en busca d'aigua. És la prova final. L'homo futuris conserva qualsevol element viu com un tresor, com un anhel, una esperança. La humanitat torna a ser nòmada i desfila sense rumb per una passarel.la de desolació i indiferència.

Lleida 3008 és una exposició que va més enllà de la denúncia del canvi climàtic. En ella David del Val planteja una selecció natural, tret principal de la evolució, com un càsting de models en el que cada candidat lluita per aconseguir el premi final. Uniformats amb un vestit de neopré, com una espècie fora sel seu lloc natural, els models van passant un a un per diferents proves de les que sols en quedarà un. Interpretant, posant i desfilant com en una sessió de moda, aliens a la realitat i al desastre.

[+] www.daviddelval.com


Exposició Lleida3008. David Del Val - Universitat de Lleida

print enrera pujar

 

   Darrera modificació: