Descarregar pdf
Erin Yamamoto Trio a la Universitat de Lleida
ERI YAMAMOTO TRIO

Eri Yamamoto PIANO
Masa Yamaguchi CONTRABAIX
Iko Takeuchib BATERIA
   Divendres 29 de febrer de 08
22.30h | Sala d'Actes del Rectorat

Les seves freqüents aparicions en l'escena jazzística de Nova York han motivat que en aquests moments Eri gaudeixi ja d'un bon nombre de seguidors que valoren i admiren la seva obra. També ha realitzat reeixides gires pel regne Unit, Estats Units i Japó entre altres països. Ha publicat alguns discos al seu nom, el més recent dels quals és Cobalt Blue, editat pel segell Thirsty Ear.

La pianista japonesa Eri Yamamto es va traslladar a Nova York en 1995 i des de llavors s'ha guanyat una notable reputació com a instrumentista i compositora. El propi Herbie Hancock ha afirmat que es treu el barret davant d'ella i que és una artista que ja ha trobat la seva propi veu en el jazz actual.

Eri Yamamoto compta amb un trio estable des de l'any 2000. Aquesta formació toca regularment en Arthur’s Tavern, un dels històrics locals de jazz del novaiorquès Greenwich Village. El trio també ha actuat en diferents festivals internacionals de jazz i importants auditoris de Cheltenham, Cardiff, Wales i Japó. Recentment ha estat cridada com a membre regular del grup de William Parker per a actuar en el Roccella Jazz Festival d'Itàlia i com a solista en les sèries de concerts “Jazz on Rafale” celebrats a Montreal.

Al marge del concert gratuït a la UdL, Yamamoto participarà properament al prestigiós Festival de Jazz de Terrassa, com una de les seves màximes estrelles per a aquest any


[+] www.eriyamamoto.com

   Darrera modificació: