Nit Europea de la Recerca

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Centre de Cultures (Cappont)
Web:
Programa d'activitats de la Nit Europea de la Recerca
Inici:
 | 
Nit Europea de la Recerca

Inici dels tallers de la Nit Europea de la Recerca.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 29 de setembre, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana. Tot això a través de diferents activitats, tallers i xerrades.

Com a resultat de l’èxit en les passades edicions a la ciutat de Lleida, els dies previs també es realitzaran tallers i xerrades com avantsala del que s’espera trobar durant el gran esdeveniment de la Nit Europea de la Recerca a Lleida