XVII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Auditori del Centre de Cultures (Cappont)
Web:
XVII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia
Inici:
 | 
Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia

XVII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia.

Conferència inaugural: Viure malgrat tot, a càrrec de Cecília Borràs (presidenta de Després del Suïcidi - Associació de Supervivents DSAS).

El dol és el procés desencadenat després de la mort d'una persona estimada, i encara que en la majoria de persones es resol de forma natural, és important comptar amb un bon acompanyament durant el procés d'elaboració.

Malgrat ser un procés natural, la persona experimenta un elevat patiment i pot tenir un impacte en la seva salut. Aquest curs té com a objectiu aprofundir en què és la pèrdua, com afecta a les persones i adquirir coneixements per abordar millor el dol, tant en adults com en infants.

La Jornada comptarà amb experts professionals com Cecilia Borràs, doctora en Psicologia, Presidenta Associació Després del Suïcidi-Assoc.De Supervivents (DSAS).

Una taula rodona que porta per títol "Acompanyar en l'adversitat" serà moderada per l'Eva Miquel, doctora en Medicina, metgessa de família, ABS Balaguer, amb intervencions de Sylvia Belda, especialista d'Àrea a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de l'Hospital Dotze d'Octubre i professora a la UCM; Inma Ferrer, metgessa i psicoterapeuta de pèrdues i dols complexes i Olga Herrero, psicoterapeuta a IDAPP i professora titular a la FPCEE Blanquerna URL.

Eva Piquer, escriptora i periodista, parlarà d'experiències d'acompanyament al dol i la malaltia.

Els Espais Temàtics aniran a càrrec de Cecília Borràs, Sylvia Belda, Inma Ferrer i Olga Herrero. 

XVII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia