25 aniversari de l'Escola Politècnica Superior de la UdL

L'Escola celebra el seu 25è aniversari en un acte a l'Auditori del campus de Cappont

La commemoració, on hi han participat la major part dels directors que ha tingut l'escola (Josep Maria Miret, Jesús Pomar, Carles Capdevila, Ferran Badia i Giné), i els rectors Jaume Porta i Joan Viñas, ha servit també per homenatjar els directors i els professors que ja no hi són: Jesús Lorés, Javier Chavarriga, Joan Gimbert i Josep Maria Ribó.

A més d'una taula rodona amb exdirectors del centre i amb exalumnes, també s'ha programat una conferència a càrrec del director i presentador del programa Generació Digital de TV3, Lluís Marquina. Amb el títol Engineering: inspiring the future, el periodista ha abordat l'evolució del sector en els darrers 25 anys, així com d'alguns dels darrers avenços tecnològics: dispositius sostenibles, drons etc.

La celebració ha finalitzat amb la inauguració del rodet d'una turbina hidràulica de primer quart de segle, procedent d’una de les centrals hidroelèctriques del Pirineu lleidatà, concretament de la Unitat de Producció Hidràulica Ebre Pirineus cedida per Endesa.

L'EPS ultima graus en energia i sostenibilitat i en disseny digital
Galeria fotogràfica: 25è anivesari de l'Escola Politècnica Superior

Carregant el reproductor...