Spanish Universities for EU Projects

Pràctiques Erasmus voluntàries sense reconeixement de crèdits

 Descarregar pdf

El consorci Erasmus+ Spanish Universities for EU Projects, integrat per Campus Iberus i 13 universitats públiques de l'estat espanyol, ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques Erasmus sense reconeixement de crèdits (pràctiques extracurriculars) als estudiants de grau, màster i doctorat de les universitats del consorci.

L'objectiu d'aquestes pràctiques Erasmus és el desenvolupament professional en l'àmbit de projectes europeus. Les tasques a desenvolupar pels estudiants en pràctiques estaran relacionades amb la redacció i presentació de propostes de projectes europeus, la gestió i implementació de projectes aprovats i altres tasques relacionades amb projectes segons cada organització d'acollida.

Aquest programa es gestiona directament des de Campus Iberus. Els estudiants interessats han de registrar-se a la plataforma del programa i, un cop comprovat que compleixen els requisits de la convocatòria, podran accedir a la llista d'institucions d'acollida.

Al lloc web del programa hi trobareu tota la informació de la convocatòria.

Nou període d'inscripció i recerca d'institucions

El Campus d'Excel·lència Internacional 'Campus Iberus' coordina el projecte Spanish Universities for EU Projects, que ofereix beques per a estudiants i titulats universitaris per tal de millorar el seu desenvolupament professional en l'àmbit de la gestió de projectes europeus.

El termini d'inscripció i recerca d'institucions a través de la plataforma EU4EU s'estén des del dimarts 1 de juny fins el 7 de juliol de 2021 a les 20 hores. Els participants podran realitzar les seues pràctiques entre el 15 de juliol 2021 i el 31 de maig de 2022. Els interessats poden demanar més informació i cursar la seua sol·licitud a través de www.campusiberus.es/euprojects/.

Els estudiants participants es poden inscriure, dins la gestió de projectes europeus, en àmbits més específics com: Informàtica, Comunicació, Economia i Negocis, Administració, Màrqueting, Relacions Internacionals, Dret de la UE, Investigació Científica, Investigació Social, Drets Humans o Traducció , entre d'altres.

La convocatòria estableix que els candidats no hagin rebut beques Erasmus + durant més de 10 mesos en el mateix cicle d'estudis, incloses les mobilitats "beca zero" i que tinguin com a mínim un nivell B1 o equivalent en anglès, entre d'altres requisits.

Campus Iberus, l'aliança estratègica de les universitats de la Vall de l'Ebre (Saragossa, Lleida, Pública de Navarra i La Rioja), coordina aquest projecte del qual, a més, en formen part les universitats d'Alacant, Cantàbria, Castella-La Manxa, Burgos, La Laguna, Santiago de Compostel·la, Illes Balears, Pompeu Fabra i Rovira i Vigili.

 

   Darrera modificació:
Relacions Internacionals
Campus de Cappont
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Carrer de Jaume II, 67 bis, 2a planta
25001 Lleida 

ri@udl.cat

 

Horari d'atenció:
Matí: de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00
Tarda: dimarts de 15.30 a 17.30
Del 1 de juny al 15 de setembre: de 9.30 a 14.00, excepte període de tancament UdL a l'agost

 

HORARI EN PERÍODES DE RESTRICCIONS COVID
 
Mobilitat sortint: demanar cita prèvia a ri@udl.cat
Fermina Berzosa - ERASMUS KA103: dimarts i dijous
Cristina Domínguez - ERASMUS KA103 i KA107: dijous i divendres
Eva Moscatel - Mobilitat UdL, SICUE: dilluns, dimecres i divendres. Enllaç per demanar cita presencial.