Escola Politècnica Superior

Universitat de Lleida

 

A l’Escola Politècnica Superior (EPS), ubicada al campus de Cappont i també amb seu al Campus Universitari d’Igualada-UdL, s’imparteixen estudis d’enginyeria de les branques d’informàtica, industrials i arquitectura, tant a nivell de grau com de màster.

L’EPS és una escola altament tecnificada, que té com a línies estratègiques la internacionalitat dels seus estudis, l’ocupabilitat dels seus estudiants i la creació de vocacions en l’àmbit de la tecnologia i l’enginyeria. L’EPS ha estat un referent i peça clau en el desenvolupament industrial i tecnològic del seu entorn.

Pel que fa a la seva oferta formativa, en destaquen les dobles titulacions, tant a nivell nacional com internacional. Cal destacar que les titulacions de l’EPS han estat recentment acreditades tant a nivell nacional (AQU Catalunya) com internacional (segells EURO-INF i EUR-ACE), fet que posa de rellevància l’alta qualitat dels seus estudis.

Amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels estudiants, l’EPS ha implementat la modalitat de Formació Dual (mitjançant contracte laboral) en els estudis de màster, tant d’enginyeria informàtica com d’enginyeria industrial, fet que la diferencia de la resta d’escoles d’enginyeria. La qualitat del professorat, avalada per una sòlida trajectòria docent i de recerca en projectes capdavanters, fan que l’EPS garanteixi una formació d’alt nivell, necessària per a la futura carrera professional.

En referència a la creació de vocacions, l’EPS s’organitza sota un pla d’impuls de les vocacions científiques i tecnològiques que es plasma en l’organització i/o participació en diverses activitats adreçades als alumnes de secundària i batxillerat de la província de Lleida i comarques de Ponent: FIRST LEGO League, Mercat de Tecnologia, World Robot Olympiad, Dia de la Ciència al Carrer, Projecte Sinergia, Xerrades d’Orientació Universitària, entre d’altres.

D’altres trets característics de l’EPS són el tracte personal i proper amb l’estudiantat, per mitjà del desplegament en grups reduïts i el programa de tutories individualitzades, l’avaluació continua, les pràctiques obligatòries en empresa en tots els estudis de grau gràcies als estrets vincles de l’Escola amb el seu teixit empresarial i les seves excel·lents instal·lacions.

ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR
Universitat de Lleida
Campus de Cappont
C. de Jaume II, 69
25001 Lleida

eps.secretariacentre@udl.cat
+34 973 702 701

 

Delegació de l'Escola Politècnica Superior a Igualada
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada (Barcelona)

igualada.academic@udl.cat
+34 93 803 53 00


Departament d'Enginyeria Industrial i de l'Edificació
Universitat de Lleida
Campus del Cappont
C. de Jaume II, 69
25001 Lleida

deie.secretaria@udl.cat
+34 973 702 703


Departament d'Enginyeria Informàtica i Disseny Digital
Universitat de Lleida
Campus del Cappont
C. de Jaume II, 69
25001 Lleida

deidd.secretaria@udl.cat
+34 973 702 755


Departament de Matemàtica
Universitat de Lleida
Campus del Cappont
C. de Jaume II, 69
25001 Lleida

dmat.secretaria@udl.cat
+34 973 702 704

   Darrera modificació: