VIII Convocatòria per a PDI i PAS avaluador dels Premis de la UdL a treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat. Curs 2023-2024

 Descarregar pdf

La Universitat de Lleida, en el marc de la seva política de captació de talent entre els estudiants de secundària i amb l’objectiu de fomentar la vocació per la recerca i l’aproximació als estudis superiors, ha convocat la XXI edició dels Premis als Treballs de Recerca realitzats per estudiants de Batxillerat per al curs 2023-2024. El Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat de la Universitat de Lleida és l’òrgan encarregat de la seva organització amb el suport de la Unitat d’Informació i Orientació Universitària, i amb el patrocini del Consell Social de la UdL.

Per tal d’incentivar i regular la participació del personal docent i investigador (PDI) i del personal tècnic, de gestió i d'administració i serveis (PTGAS) universitari en la convocatòria de Premis a Treballs de Recerca, es fa la present convocatòria.

El PDI i PAS de la UdL interessat pot realitzar la sol·licitud emplenant aquest FORMULARI. El termini finalitza el 8 de març de 2024. Aquest termini serà ampliat fins que tots els treballs presentats tinguin avaluador assignat.

Us animem a col·laborar en aquesta acció de captació de talent dels nostres futurs estudiants.

Podeu consultar la CONVOCATÒRIA 2023-2024 clicant aquí.

 

   Darrera modificació: