Vicerectorat d'Infraestructures

 Descarregar pdf
J. Narciso Pastor Sáenz
J. Narciso Pastor Sáenz

J. Narciso Pastor Sáenz
Vicerector d'Infraestructures
vinf@udl.cat

Carles Giné Janer
Adjunt al Vicerectorat d'Infraestructures
per la Sostenibilitat
sostenibilitat@udl.cat
carles.gine@udl.cat

Francesc Valenzuela Pascual
Adjunt al Vicerectorat d'Infraestructures
per la Promoció de la Salut
promociosalut@udl.cat
fran.valenzuela@udl.cat

Àngels Gutiérrez
Secretària del Vicerectorat
vinf.secretaria@udl.cat

Àmbits de competència:

  • Edificació de les noves construccions.
  • Reforma, manteniment i millora d'edificis i instal·lacions.
  • Sistemes de comunicació.
  • Sistemes d'informació i suport als usuaris.
  • Recursos per a l'aprenentatge i la investigació.
  • Sostenibilitat, medi ambient i mobilitat.
  • Seguretat i salut laboral.
  • Prevenció de riscos laborals.

Contacte

Edifici del Rectorat
Despatx 2.51
Pl. de Victor Siurana, 1
25003 Lleida
vinf.secretaria@udl.cat
+34 973 70 20 81

Biografia

Enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat de Saragossa (1989), Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida (1992) i Doctor Enginyer Agrònom també per la Universitat de Lleida (2002).

Actualment, sóc professor Titular d’Universitat de la Universitat de Lleida, i fa més de trenta anys que estic lligat a la UdL.

Durant aquest temps he ocupat diferents càrrecs de gestió, tant en l’àmbit departamental (secretari del Departament d’HBJ durant cinc anys), com al centre; així vaig ocupar el càrrec de Sotsdirector d’Infraestructures i Serveis de l’ETSEA des del 2001 fins al 2007, i posteriorment el càrrec de director durant sis anys (del 2013 al 2019). Des del 2019 fins avui he ocupat el càrrec de vicerector d’Infraestructures de la Universitat de Lleida.

Sempre he desenvolupat la docència a l’àmbit dels espais verds, la jardineria, la gespa esportiva i la producció de planta hortícola i ornamental, temes que m’han permès el desenvolupament professional.

Durant aquests anys junt amb la docència i la gestió també he tingut l’oportunitat de desenvolupar diferents iniciatives en recerca. Formo part del Grup de Recerca d’Ecobiotecnologia Agrària (ECOBIOTAG) de la UdL.

Sempre he tingut molta relació amb les empreses del sector agroalimentari. En aquest sentit, són moltes les empreses del sector agrari amb qui he desenvolupat diferents convenis o serveis per optimitzar, implementar o executar processos productius lligats a l’activitat empresarial. Destaquen els treballs desenvolupats amb empreses que dediquen la seva activitat professional a la producció de substrats per al cultiu de plantes, a la producció d’adobs i complements nutricionals de plantes, a l’activitat de vivers, o al disseny, manteniment o gestió d’espais verds (tant d’ús recreatiu com esportiu).

   Darrera modificació: