Comunicacions

 Descarregar pdf

1284977930_telephone_blueTELEFONIA

  • Fixa ( normativa, fulls indicències, peticions...)

  • Mòbil
 
 

SERVEI DE XARXA

WIFI

 
La xarxa sense fil de la UdL permet a tots els col·lectius de la comunitat universitària accedir a Internet sense la necessitat d'una connexió per cable del seu dispositiu, amb la qual cosa s'afavoreix la mobilitat dels usuaris. Aquesta xarxa està operativa des de l'any 2006. Actualment la cobertura  dóna servei tant als espais interiors dels edificis com a les zones comunes entre els mateixos: jardins, claustres, etc. A partir del setembre de 2007 la tecnologia utilitzada es va actualitzar per tal de donar un servei més estable i robust.

Trobareu més informació al següent enllaç: http://www.udl.cat/ca/wifi/.
 
 
 

CORREU ELECTRONIC

 
El correu electronic es un servei de xarxa que permet als usuaris enviar i rebre missatjes mitjançant sistemes electronics. Podem trobar diferents eines per gestionar els comptes de correu.

Trobareu més informació a l'apartat "Manuals i ajuda".

LLISTES DE CORREU

Les llistes de correu permeten la distribució massiva d'informació entre múltiples usuaris de Internet simultàniament.

Trobareu més informació al apartat "Manuals i ajuda".


ALTRES

Missatgeria instantània

Pidgin és un programa de missatgeria instantània que suporta múltiples protocols i sistemes de missatgeria de manera que amb un sol programa podem accedir a múltiples xarxes de MI. El servei de missatgeria instantània de la UdL està basat en XMPP, el protocol estàndard de missatgeria instantània d'Internet.

Trobareu més informació al apartat "Manuals i ajuda". 
 
   Darrera modificació: