Exàmens oficials d'alemany

logo-goethe

Informació per al 2021

L'Institut de Llengües col·labora en l'organització de les convocatòries d'exàmens oficials d'alemany a Lleida d'acord amb el conveni de col·laboració entre la Universitat de Lleida i l'Institut Goethe de Barcelona.

Els exàmens d’alemany del Goethe-Institut coincideixen amb els nivells del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), que són els estàndards internacionals que defineixen les destreses lingüístiques.


Nova Convocatòria: GOETHE-TEST PRO

GOETHE-TEST PRO

El Goethe-Test PRO és un test digital del Goethe-Institut que determina de forma ràpida i fiable les competències ESCOLTAR i LLEGIR en el context laboral. Gràcies a la seva moderna tecnologia, el Goethe-Test PRO determina el nivell d’idioma de manera individual entre només 60 i 90 minuts. Tots els participants comencen en el mateix nivell. A mesura que l’examen avança, el programa selecciona la pregunta següent en funció de la resposta anterior, adaptant-se de manera òptima a cada nivell d’alemany. D’aquesta manera no hi ha suspesos: una vegada finalitzat l’examen, tindreu el resultat juntament amb un certificat i una descripció detallada del vostre nivell d’alemany.

Dia i hora del Goethe-Test PRO: per determinar

Lloc de les proves:

Universitat de Lleida

Edifici Polivalent, aula 1.08

C/ de Jaume II, 71, 25001 Lleida​

Inscripció:

Termini d’inscripció: dates per determinar

Inscripció online a través de la página web del Goethe-Test PRO

Preus:

Comunitat universitària de la UdL (estudiants, PAS i PDI): 15% de descompte = 68 € (amb el codi promocional UdL_GTP_2021)

Externs: 80 €

El codi de descompte (15 %) és vàlid per la comunitat universitària de la Universitat de Lleida (estudiants, PAS i PDI). Als candidats d’aquests col·lectius se’ls podrà demanar la identificació corresponent abans de fer l’examen.

Informació i preparació:

Trobareu més informació sobre l'examen i materials de preparació en la página web del Goethe-Test PRO