14 de febrer de 2011

Descarregar pdf

El polifacètic Carlos Santos obre un nou Seminari de Dramatúrgia a la UdL
audio
Carles Santos al Seminari de ramatúrgia de la Universitat de Lleida. Foto Douglas Robertson [+] AMPLIAR IMATGECarles Santos / Foto: Douglas Robertson
 
El polifacètic artista valencià Carlos Santos obrirà demà, dimarts 15 de febrer, l'onzena edició del Seminari d'Escriptura Dramàtica i Dramatúrgia Escènica de la Universitat de Lleida. El pianista, compositor, director, pintor, escultor i performer pronunciarà la conferència "La visualització de la música" a l'aula 2.02 de l'edifici polivalent, al campus de Cappont, a partir de les 20.00h.

Santos, que al llarg de la seua llarga carrera ha aconseguit guardons com la Creu de Sant Jordi (1999), el Premi Nacional de la Música (2008) i diversos Premis MAX pels seus espectacles escènics musicals. Ell serà l'encarregat d'obrir foc en un cicle que enguany té com a leitmotiv els processos de creació a les arts escèniques.

Fins el proper 3 de maig, al Seminari de Dramatúrgia hi tindran cabuda tot tipus de disciplines com el clown nord-americà Jango Edwards, el teatre de carrer de Kamchàtka, el grup de creació sonora Cabo San Roque - que treballa amb instruments reciclats a partir d'objectes quotidians-, o l'humor corrosiu de Teatre de Guerrilla.