14 de novembre de 2011

Descarregar pdf
 

Lliurament dels premis de recerca de Secundària 2011
audio
Premis de recerca per a estudiants de secundària. Universitat de Lleida (UdL)
[+] AMPLIAR IMATGEUn moment del lliurament de premis / FOTO: UdL
El rector de la UdL, Roberto Fernández; el president del Consell Social, Ramon Roca; i la vicerectora d'Estudiantat, Postgrau i Formació Contínua, Neus Vila, han estat els encarregats de lliurar els Premis a treballs de recerca d'estudiantat de batxillerat i cicles formatius de grau superior de la UdL, que convoca des de fa vuit anys el Vicerectorat d'Estudiantat amb el suport del Consell Social. Tots els guanyadors, els tutors dels treballs i els seus centres respectius reben un premi de 200 euros. A més, l'alumnat que es matriculi a la Universitat de Lleida gaudirà d'un ajut equivalent a la matrícula de primer curs.

Deu centres de secundària, nou de Lleida i un de Barcelona, s'han repartit els guardons: Institut Guindàvols (3), el Col·legi Lestonnac l'Ensenyança (2), el Maristes Montserrat (1), l'Institut Manel de Montsuar (1), l'IES Ronda (1), el Col·legi Mater Salvatoris (1), l'Institut Lo Pla d'Urgell de Bellpuig (1), l'IES Canigó d'Almacelles (1), l'Institut Hug Roger III de Sort (1), l'Ermengol IV de Bellcaire d'Urgell (1) i l'Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès (1).

Un total de 130 treballs competien en aquesta vuitena edició, en què s'ha incrementat el nombre de centres participants fins als 50. Entre els projectes guardonats trobem títols prou suggeridors com ara Tinc un mostre a l'armari! Estudi del món de les pors i les fòbies infantils, Un camp de batalla en el cervell: el glioblastoma multiforme, o Neuromàrqueting: el poder del subconscient.

  

Premis de recerca per a estudiants de secundària de la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEEl rector, el president del Consell Social i la vicerectora Neus Vila, amb els guardonats
FOTO: UdL