26 de juny de 2007

Descarregar pdf

L'Escola Politècnica Superior i empreses del PCiTAL ofereixen cursos en les tecnologies més actuals i amb més demanda


Cursos Escola Politècnica SuperiorAmb l'objectiu de formar nous professionals en les tecnologies més actuals i amb els índexs de demanda més alts, l' Escola Politècnica Superior de la UdL, en col·laboració amb empreses del sector de les TIC del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, ofereix durant el mes de juliol cursos de formació gratuïts per als estudiants de la UdL.

Els cursos, als quals també s'hi poden matricular professionals del sector, tindran una durada de 90 hores cadascun i es duran a terme a les instal•lacions de l'Escola, al campus de Cappont.

Es tracta de tres cursos: un de tecnologia SAP, impartit per professionals de SAP Espanya i d'Indra; un de desenvolupament de portals de comerç-e basat en tecnologia J2EE, que oferiran els experts de l'empresa NexTReT i, un altre, de Microsoft Dynamics AX, a càrrec de professionals d'IFR-Microsoft Software Factory.

Cal dir que aquest darrer curs s'ofereix per segona vegada de forma intensiva, després que la primera edició del mateix, al juliol de l'any passat, tingués molt d'èxit. En aquell curs hi van participar una quarantena d'alumnes, dels quals la meitat ja s'han inserit al mercat laboral treballant precisament en la tecnologia en què van formar-se. A més, dos d'ells, van ser becats per fer una estada al Centre de desenvolupament en tecnologia dynamics més important que Microsoft té a Dinamarca. Durant aquest curs acadèmic s'ha fet una nova edició de curs amb la participació de 40 estudiants més.


MÉS INFORMACIÓ


Escola Politècnica Superior de la UdL


NOTÍCIES RELACIONADES

noticia 27 de juliol de 2006
Finalitza el primer curs organitzat per la UdL i IFR Software amb la possibilitat d’anar a Dinamarca

noticia 20 de març de 2006
IFR Group, al Parc Tecnològic