28 de maig de 2009

Descarregar pdf

La UdL organitza aquest dissabte a la unitat docent de l'Arnau el primer curs de l'Estat sobre ecografia aplicada al dolor múscul esquelètic

Antonio Montero. UdL
Antonio Montero
La Unitat Docent de la Facultat de Medicina ubicada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, acollirà aquest dissabte, 30 de maig, el primer curs d'especialització sobre dolor múscul esquelètic i infiltracions guiades per ecografia. Es tracta d'una formació pionera a l'Estat espanyol. Una trentena de metges de família i especialistes participaran a les classes, dirigides pel doctor Antonio Montero, professor de la UdL i cap del Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor de l'Hospital Arnau.
 
La UdL també ha acollit aquesta setmana la setena edició del curs d'ecografia per a medicina d'urgències, l'únic sobre aquesta tècnica organitzat per una universitat arreu de l'Estat espanyol. A més, està acreditat per la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències. En la sisena convocatòria, que va tenir lloc al febrer, hi va impartir docència el millor especialista del món en aquest àmbit, el doctor Daniel Lichtenstein, de l'Hospital Ambroise Paré de París.