La UdL suma tres ors més als Campionats de Catalunya Universitaris

En tennis taula i taekwondo, mentre el volei platja deixa dos medalles d'argent

Descarregar pdf
voleyUdLcampiones2014
Lamana i Torres, al podi de Barcelona / Foto: Servei d'Esports UdL

Els atletes de la Universitat de Lleida (UdL) estan aconseguint molt bons resultats a les proves individuals dels Campionats de Catalunya Universitaris, sumant tres medalles d'or en les darreres proves disputades. Jordi Latorre s'ha proclamat campió de Catalunya de tennis taula després de derrotar Sergi Molist (UVic) en la final celebrada a La Canonja (Tarragona). En taekwondo, Joel Catalina s'ha penjat l'or en la categoria de més de 87 quilos i Noemí Catalina, en la de menys de 73.

Pel que fa al voleibol platja, les parelles de la UdL han aconseguit la medalla de plata, tant en la modalitat masculina (Antoni Ferragut i Joan Marc Piris) com en la femenina (Montse Lamana i Anna Torres), en la prova disputada a les instal·lacions del Club Natació Barcelona. Cal afegir el bronze guanyat per Àngel Giner en taekwondo, en la categoria de menys de 63 quilos.

En els Campionats de Catalunya Universitaris 2014, la UdL ha aconseguit tres ors més: 10 quilòmetres masculí (José Ramon Rodríguez), karate femení (Maria Pérez, -55 quilos) i voleibol femení.

Notícies relacionades:

L'equip de voleibol femení de la UdL, campió universitari de Catalunya

Un alumne de l'EPS, campió universitari de Catalunya en 10 quilòmetres